EN HU
Technológia és tudás tökéletes párosítása

Kik vagyunk?


Az Ads Interactive 2009-ben indult online sales houseként. Az első évben már 30 weboldal exkluzív hirdetési helyeit értékesítettük, elsősorban nagy európai és helyi ügynökségeknek. Az online sales piacra való sikeres belépésünknek köszönhetően portfóliónk folyamatosan növekedett a következő 2-3 évben, mellyel párhuzamosan egyre több olyan, az alap szolgáltatásainkat kiegészítő megoldást vezettünk be, melyekkel portfólió-tagjaink jelentősen növelhették online bevételeiket.
 


Az évek során rengeteg időt és energiát fektettünk globális sales stratégiánkba, hogy kidolgozhassuk a lehető legjobb készlet-menedzsment és monetizációs megoldásokat. A cél egyszerű: növelni, és maximalizálni a médiatulajdonosok bevételeit. Az évek során számos regionális és globális termékkel volt dolgunk, és igyekeztünk saját megoldásaink kidolgozásakor azok legjobb tulajdonságait hasznosítani.

Az elmúlt években elvégzett hihetetlen mennyiségű munkánk során olyan minőségi tudásra és tapasztalatra tettünk így szert, mely új, egészen egyedülálló monetizációs megoldásokat eredményezett - olyanokat, melyek alapját a technológiai felkészültség, az emberi tudás és az optimalizálás terén mutatott kimagasló egyéni képességek adják.

 


Ez ma az Ads Interactive - egy olyan platform a médiatulajdonosok számára, mely tapasztalatának, technológiai eszközeinek és optimalizálási megoldásainak köszönhetően az online piac legnagyobbjaival is felveszi a versenyt. 

 

Megjelenés

 

Havi 350.000.000
monetizált hirdetésmegjelenés

Optimalizált hirdetési hely

 

2250+ hirdetési hely

Látogató

   

Havi 40 millió látogató

 

Portfóliónk 250+ weboldalán 350 milliót is meghaladó hirdetésmegjelenést szolgálunk ki jelenleg, így havonta 40 milliónál is több látogatót érünk el.

Széleskörű, minden jelentős piaci szegmenst lefedő partneri hálózatunknak köszönhetően monetizációs tapasztalatunk az összes lényeges célcsoportra kiterjed.

 

  
   

Copyright © 2019 ADS INTERACTIVE, All rigths reversed.