Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Az Ads Interactive 2011-ben indult online sales houseként. Az első évben már 30 weboldal exkluzív hirdetési helyeit értékesítettük, elsősorban nagy európai és helyi ügynökségeknek. Az online sales piacra való sikeres belépésünknek köszönhetően portfóliónk folyamatosan növekedett a következő 2-3 évben, mellyel párhuzamosan egyre több olyan, az alap szolgáltatásainkat kiegészítő megoldást vezettünk be, melyekkel portfólió-tagjaink jelentősen növelhették online bevételeiket.


Az évek során rengeteg időt és energiát fektettünk globális sales stratégiánkba, hogy kidolgozhassuk a lehető legjobb készlet-menedzsment és monetizációs megoldásokat. A cél egyszerű: növelni, és maximalizálni a médiatulajdonosok bevételeit a lehető legmagasabb felhasználó élmény mellet. Az évek során számos regionális és globális termékkel volt dolgunk, és igyekeztünk saját megoldásaink kidolgozásakor azok legjobb tulajdonságait hasznosítani.


Az elmúlt években elvégzett munkánk során olyan minőségi tudásra és tapasztalatra tettünk így szert, mely új, egészen egyedülálló monetizációs megoldásokat eredményezett - olyanokat, melyek alapját a technológiai felkészültség, az emberi tudás és az optimalizálás terén mutatott kimagasló egyéni képességek adják.


Az Ads Interactive - ma egy olyan platform a médiatulajdonosok számára, mely tapasztalatának, technológiai eszközeinek és optimalizálási megoldásainak köszönhetően az online piac legnagyobbjaival is felveszi a versenyt.


Kapcsolat

Az Ads Interactive számokban:

Kapcsolat

Mint a legtöbb weboldal, az adsinteractive.hu is cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. A Hozzájárulok gomb megnyomásával elfogadod az alkalmazásukat. További tudnivalókat a Http-sütikről az adatkezelési tájékoztatóban találhatsz.

Hozzájárulok