Ads Interactive: Miben vagyunk mások?

Kik vagyunk?

Az Ads Interactive 2011-ben 10 éve kezdte meg tevékenységét abban a tudatban, hogy a hazai online piacon igény van olyan médiaképviseletre, amely a digitális szolgáltatások teljes skáláját kínálja, hogy segítse a médiatulajdonosokat sikeres és hatékony kampányok futtatásában

Az Ads Interactive 2014 áprilisában megkapta a Google AdSense Minősített Partner státuszt, ezzel Magyarországon az 1., nemzetközi szinten pedig a 14. ilyen minősített partner lett.

Valamennyi meghatározó médiaügynökséggel és nagy hirdetővel kapcsolatban állunk.

Mit tudunk?

  • egyedileg fejlesztett banner megjelenések
  • hirdetési zónák folyamatos optimalizációja
  • Consent support
  • új egyedi zónák fejlesztése (pld text link, natív stb)
  • hozzáférés hirdetői hálózatokhoz, legfontosabb ügynökségekhez
  • hirdetés megjelenítésének szűrése
  • hirdetési zónák külön optimalizálva mobil és desktop felületekre
  • partnertámogatás ügyfélszolgálat biztosításával

Miben vagyunk mások?

Rajtunk keresztül partnereink hozzáférnek a PRÉMIUM hirdetői hálózatokhoz.

Az egységes, mindenre kiterjedő waterfall rendszer biztosítja, hogy mindig az aktuálisan legtöbbet fizető hirdetés jelenik meg a médiatulajdonos hirdetési zónáiban.

Dinamikus hirdetési zóna-kiosztás, mellyel minden hirdetési zóna viewabilty értéke magasan tartható, akár 150-200%-os növekedés érhető el

Content Videó termékünkkel a videó hirdetések kiaknázásában is segítséget nyújtunk. Tartalmat és hirdetést is biztosítunk 1 kézből, 1 rendszerből!

Publisher User Interface (PUI) partner fiók, melyben ügyfeleink folyamatosan nyomon követhetik bevételük alakulását, statisztikákat és adatokat tölthetnek le weboldalukra vonatkozóan.

Technológiailag magasan képzett munkatársak támogatják a napi működést, Customer Success Team ügyfélszolgálati csapat nyújt folyamatos support szolgáltatást.

A link a vágólapra másolva

Szeretnél többet tudni? Érdekel, hogy tudnál oldaladdal több bevételt generálni? Segítünk!

Account Team

Már portfolió tagunk vagy, de kérdésed merült fel? Segítünk!

Customer Success Team

Mint a legtöbb weboldal, az adsinteractive.hu is cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. A Hozzájárulok gomb megnyomásával elfogadod az alkalmazásukat. További tudnivalókat a Http-sütikről az adatkezelési tájékoztatóban találhatsz.

Hozzájárulok