Ads Interactive vs. AdSense: A különbségek világa

Mi a különbség az Ads Interactive által nyújtott komplex szolgáltatási csomag és a Google AdSense között?

Rengeteg minden. Ez a két hirdetés-kiszolgálási megoldás olyan, mint ég és föld, bár sokszor nagyon hasonló megjelenésű hirdetéseket fogsz látni mindkettőből. Hogy lehetséges ez? Miért adjam ki a direkt hirdetéskezelést (AdSense fiókkezelést) egy külső Szolgáltatónak?

Ha ezt olvasod, nyilvánvalóan ismered a Google AdSense-t, amely talán ma is a leginkább használt hirdetési megoldás a publisherek számára.

AdSense bárki számára elérhető

Az AdSense működése egyszerű: ki kell másolni és beilleszteni egy rövid kódsort oda, ahol meg szeretnéd jeleníteni a hirdetéseket. A Google ide szolgálja ki a hirdetéseket, mint egyfajta közvetítő, így Neked nem kell hirdetőkkel foglalkoznod, vagy egyáltalán nem kell a folyamattal foglalkoznod. Egyszer beilleszted a reklámkódokat és aztán megy minden automatán.

A Google megtalálja a releváns hirdetéseket az oldalad tartalma alapján, és egy bizonyos összeg elérésekor kifizetést küld a bevételek után. Sok kis weboldal számára az AdSense egyszerű, biztonságos, bevezető lehetőség az online hirdetések világába. Nincs minimális forgalmi követelmény, ezért sok blogger, honlap így kezdi.

Az Ads Interactive közvetlenül együttműködik a Google-lal, hogy hirdetéseket jelenítsen meg több mint 240 partnerünk webhelyén, de az AdSense-szel való hasonlóság itt véget is ér. Az AdSense nagyon kézenfekvő elsőre, azonban az Ads Interactive ennél sokkal többet nyújt, a jelentkezés pillanatától kezdve.

Ad Exchange a premium Adsense

Hirdetéskészletünk nagy része a Google Ad Exchange szolgáltatásból származik, amely lényegében az AdSense prémium verziója, nagyobb hirdetésvásárlással, fejlettebb célzással és sokkal nagyobb bevételi lehetőséggel.

Az AdSense csak a Google hirdetés készletét kínálja. Az Ads Interactive ennek sokkal jobb verzióját kínálja, és még sok minden mást is, amihez a Google reklámszervere teremti meg az egységes alapot.

Több mint 14 további (prebid) partnerrel dolgozunk együtt a kínálati oldalon, hogy versenyeztessük őket egymással – valamint a Google-lal és a saját értékesítéssel – azért, hogy a publisher oldalán minden egyes reklámmegjelenítés a lehető legmagasabb áron kelljen el.

Prebid szolgáltatók hálózata lefedi az egész világot

Ez a Monetizációs technológia az, amely a másodperc töredéke alatt egy valós idejű ajánlattételi aukciós folyamat eredményeként az AdSense-hez képest jóval magasabb eCPM mutatókat eredményez, ami pedig magasabb össz bevételt hoz ugyan azon reklámhelyeken.

Ezen túlmenően a Google Minősített Kiadói Partner tituluson keresztüli exkluzív kapcsolatunk segít integrálni innovatív technológiánkat a Google-termékekkel, optimalizálva a publisherek bevételeit, elősegítve a fenntartható vállalkozások építését. Különösen a Google irányelveinek és az új CBA-irányelveknek (Coalition for Better Ads) való eligazodás tekintetében ez felbecsülhetetlen értékű eszköz, amelyet az AdSense-szel nem találsz meg.

Röviden: Az Ads Interactive által nyújtott komplex szolgáltatási csomagon belül egy apró szelet az AdSense, ami azt eredményezi, hogy a bevételek akár 150%-200%-os növekedése érhető el!

Az AdSense-hez képest az általunk nyújtott technológiai plusszokon túl a Customer Success Team- keresztül további támogatásokat is biztosítunk a publishereinknek annak érdekében, hogy a webhelyeik health core-ja a lehető legjobb legyen.

Párhuzamosan a hirdetéstechnológia mellett holisztikus, az egész webhelyre kiterjedő megközelítésünk segít kiemelni az Ads Interactive-ot mint hirdetéskezelő céget.

A webhelyed minősége és a közönséged elköteleződése az Ads Interactive legfontosabb feladatai közé tartozik, és minden támogatást megadunk, hogy az ehhez kapcsolódó mutatókat egyre jobbá tudd tenni.

Éjjel-nappal azért dolgozunk, hogy Neked segítsünk

A Customer Success Team éjjel-nappal rendelkezésre áll a hirdetésekkel kapcsolatos problémák elhárításához, valamint proaktívan segít a legtöbbet kihozni oldaladból.

A webhelysebesség-optimalizálás, PUI felületünk, a blog cikkek, az állapotfelmérés, content videok, és számtalan egyéb kezdeményezés révén soha nem állunk meg a publishereeink érdekedben végzett munkánkkal.

Ezzel szemben az AdSense-támogatás csak olyan fórumok, amelyek tele vannak olyan súgótémákkal, amelyek nem feltétlen a leghasznosabbak. Nincsenek valódi emberek, és nem lehet összehasonlítani az Ads Interactive átfogó megközelítésével.

A link a vágólapra másolva

Szeretnél többet tudni? Érdekel, hogy tudnál oldaladdal több bevételt generálni? Segítünk!

Account Team

Már portfolió tagunk vagy, de kérdésed merült fel? Segítünk!

Customer Success Team

Mint a legtöbb weboldal, az adsinteractive.hu is cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. A Hozzájárulok gomb megnyomásával elfogadod az alkalmazásukat. További tudnivalókat a Http-sütikről az adatkezelési tájékoztatóban találhatsz.

Hozzájárulok