Minden, amit az ads.txt fájlról tudni kell

ads.txt

Mi az az ads.txt?

Az Ads.txt egy nyilvánosan hozzáférhető fájl, amely a publisherek javát szolgálja azáltal, hogy megvédi őket a domain hamisításától, és biztosítja a hirdetők hirdetési bevételeit. Összességében az ads.txt nagyobb átláthatóságot teremtett azáltal, hogy meghatározta, ki képviselheti és értékesítheti az inventory-t. Egyszerűen, ez egy olyan fájl, amelyet hozzáadhat webhelyéhez, és amely igazolja, hogy Ön az oldal tulajdonosa, és megmutatja, hogy mely hirdetők számára hagyja jóvá, hogy hirdetési helyet vásároljanak a webhelyén.

Hogyan néz ki az Ads.txt?

Az Ads.txt egy szöveges fájl, amely a következő információkat tartalmazza:

  • Az értékesítésre jogosult eladó domain neve
  • A kiadói fiók azonosítója
  • Kapcsolat az eladóval: közvetlen vagy viszonteladó
  • A készlet típusa


Annak ellenőrzéséhez, hogy egy webhely rendelkezik-e ads.txt fájllal, egyszerűen adja hozzá az „ads.txt” kifejezést a domainnév után. Például, ha egy híres brit műsorszolgáltató cégnél, a BBC-nél szeretné ellenőrizni az ads.txt fájl állapotát, ellenőrizze a „https://www.bbc.com/ads.txt” domaint

ads.txt példa

Már van ads.txt fájlom – mit kell tudnom?

Az ads.txt egyfajta kapuként szolgál az automatizált hirdetési világ felé, melyen keresztül tudjuk behozni a legfrissebb hálózatokat / legújabb szolgáltatókat és így mindig a lehető legmagasabban tudjuk tartani a bejövő bevételeket. Ha az ads.txt nem frissül, akkor ugyan a „kapu” nyitva marad, de az új hálózatok vagy a régiek frissítései nem aktiválódnak, így egyre inkább csökkenni fog az elérhető bevételi plafon.

Mit kell tennem, hogy bevételeim növekedjenek?

Ahhoz, hogy a bevételek növekedése töretlen legyen, hetente 1 alkalommal lépjen be a Kiadói fiókjába és ellenőrizze, hogy a legfrissebb ads.txt file van-e az oldalban elhelyezve.

A link a vágólapra másolva

Szeretnél többet tudni? Érdekel, hogy tudnál oldaladdal több bevételt generálni? Segítünk!

Account Team

Már portfolió tagunk vagy, de kérdésed merült fel? Segítünk!

Customer Success Team

Mint a legtöbb weboldal, az adsinteractive.hu is cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed. A Hozzájárulok gomb megnyomásával elfogadod az alkalmazásukat. További tudnivalókat a Http-sütikről az adatkezelési tájékoztatóban találhatsz.

Hozzájárulok